Onze partners

Maatwerk is essentieel om voor iedere situatie de juiste interventie voor te stellen om de oplossing voor verzuim te bespoedigen.
Een breed scala aan interventiemogelijkheden geeft hierbij de meeste opties.
Hierbij zal zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van interventies die binnen het pakket van de zorgverzekeringen vallen.

Voor diensten die buiten het werkgebied van de bedrijfsarts vallen, kunnen wij u in contact brengen met andere professionals. Wij beschikken over een netwerk van ervaren deskundigen op het gebied van arbeid, veiligheid en gezondheid, verzuim, coaching en organisatie-advies.

 • Bedrijfsmaatschappelijk werk
  Swiro : www.swiro.nl
  Ook bij BMW adviseren wij om dit bij voorkeur op de locatie van de klant te realiseren immers ook op dit gebied is het belangrijk dat de bedrijfsmaatschappelijk werker het bedrijf goed kent. Wij hebben daarin uitstekende ervaring opgedaan met Swiro. Dit bedrijf heeft meer dan duizend werkers begeleid in zeer uiteenlopende werksituaties. Een schat aan ervaringen, gecombineerd met doorlopende scholing en ontwikkeling, maakt dat de aanpak van SwiRo professioneel en effectief is.

 • Loopbaanontwikkeling, zelfsturing en mobiliteit
  Bij-Uitstek: www.bij-uitstek.nl
  Care4Work werkt samen met de arbeids- en organistiepsycholoog Nicole Kruyning van Bij-Uitstek. Zij is zeer deskundig in het begeleiden van  medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching.

 • Arbo- en veiligheidkundigen
  Bijl Opleiding en Advies: www.bijladvies.eu
  Care4Work werkt met Jaap Bijl samen voor het opzetten van Risico-inventarisatie en Evaluaties (RIenE); het uitvoeren van Veiligheidsinspectie rondes; advisering van het management bij de beheersing van de veiligheid en voor het opzetten en verzorgen van bedrijfsspecifieke veiligheidsopleidingen.